Headerbild

Seriepremiär

2022-09-09 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Som vi har längtat!

Träningsläger och träningsnötande i all ära, men det är inte mycket som slår det svenska seriespelet i bowlingvärlden. Hela tiden matcher i matchen, heta känslor och en högljudd publik är verkligen pulshöjande. Det är något som man har längtat efter sedan seriespelet avslutades i april. Och äntligen bär det igång!

LBK inleder sin fjärde raka säsong i Elitserien med att möta en av de ständiga serie-favoriterna Team Clan BC från Nässjö. Ett lag fyllt av unga spelare med oändliga rotationer på sina lila klot, man kan inte annat än imponeras av dem. Se och lär!

Men även om oddsen är låga på att Clan ska vinna premiärmatchen så kan man ändå inte räkna ut hemmalaget, LBK-arna har skaffat sig nödvändig rutin i laget och kan sina hemmabanor och inte minst lika viktigt är att man inte är lika ”starstruck” som under de första säsongerna. Förra säsongens åttonde plats i serien talar sitt tydliga språk, man hade förmågan att vinna de viktiga/rätta matcherna och kunde säkra spel även denna säsong i Elitserien långt innan serien var färdigspelad. Sådan förpliktar naturligtvis, målsättningen är att vara minst lika bra som föregående säsong och helst lite bättre. Vi håller tummarna!

Hemmapremiären spelas nu på söndag 11:e september och starttiden är satt till klockan 10.00, ni är väldigt välkomna ner till hallen för att heja på oss och passa även på att ta en fika - det finns smörgåsar, varm korv med bröd samt lite annat fikabröd allt efter tycke och smak.

LBK ställer upp med följande lag:
Fredrik "Keken" Andersson
Tomas "Snoddas" Norgren
Johnny "Sulan" Hedéen
Sebastian "Sebbe" Gustavsson
Niklas Avén
Andreas "Adde" Grönstrand
Daniel "Skogis" Johansson
Magnus "Linkan" Lindkvist
Tomas Faste (reserv)
Olle Andersson coachar som vanligt

Livescoring via Lanetalk-appen

Vi har under de senaste säsongerna använt Solidsport för att livestream våra matcher, men testar nu att istället byta till vår egen Youtube-kanal Ludvika BK (prenumerera på den så missar ni ingenting). Hallens utformning gör att vi använder två kameror för direktsändningarna, en för bana 1-6 samt en för bana 7-8.

Här hittas tabell och matchresultat


Kööör!

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in