Headerbild

Skåneresa för A-laget

2020-09-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Första bortasvängen för A-laget och Farmarna spelar hemma

Nu i helgen har A-laget sin första bortaresa för säsongen - och den blir ju lite halvlång, redan vid lunchtiden idag fredag rullade Pågabussen med Kung Ronny vid spakarna iväg mot första stoppet i Malmö. Imorgon bitti lördag 26/9 klockan 10.20 möter man Kulladals BS i Baltiska Hallen i Malmö och på hemvägen tar man ett stopp i Helsingborg för att möta IS Göta i Olympia Bowling kl 15.00 - man räknar med att vara hemma i Ludvika igen vid två-halvtretiden på söndag morgon.. Förhoppningen är att inte behöva komma hem tomhänta utan lyckas med föresatsen att plocka med sig någon eller några poäng - men det kommer verkligen inte att bli lätt, fullt ös från början och sedan öka är rekommendationen från redaktionen. Om de lyckas ta med sig fyra poäng hemma lovar Eder skrivare att personligen leda mottagningskommittén i Ludvika på söndag morgon.

LBK åker med följande lag:
Mikael Smedberg
Dennis Hellbergh
Tomas Faste
Daniel Johansson
Andreas Grönstrand
Joakim Stål
Andreas Karlsson
Magnus Lindkvist
Mathias Johansson

Matcherna i Malmö och Helsingborg livestreamas och kan ses på Solidsport/BowlingTV

Onlinescoring Baltiska Hallen samt Onlinescoring Olympia Bowling är två andra alternativ att följa matcherna.

Tabell Elitserien

 

Farmarlaget spelar sin första hemmamatch för säsongen när man på lördag morgon kl 10.00 möter starka LC 17 BK från Karlskoga (ja, deras namn eminerar från en sammanslagning av två Kristinehamnklubbar: Lusasken och Cristinehamn. Eftersom deras hall i Kristinehamn slogs igen för något år sedan har de numera Karlskoga som sin hemmahall). Nåväl, LC 17 ledde serien (strax före LBK-F) när säsongen tog abrupt slut i våras och siktar säkerligen på en topplacering även detta år - vi är dock i två olika grupper denna säsong - och har inlett säsongen med två raka segrar. Personligen tror jag att vi kan se fram emot en jämn och spännande match i Ludvika Bowlinghall.

Ludvika BK-F ställer upp med följande lag:
Anders Hermansson
Rikard Stam
Johnny Hedeén
Claes Pettersson
Peter Igelsjö
Tommy Suominen
Jörgen Pellers
Magnus Pettersson
Mattias Hellbergh

Matchen livesänds som vanligt på vår egen kanal (två kameror) Solidsport/BowlingTV men kan även följas via Lanetalk Scoring.

Tabell Div II Västra Svealand


Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in