Headerbild

Äntligen!

2020-09-11 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

A-laget inleder hemma mot Team Pergamon BC

Förra säsongen fick milt sagt ett abrupt avslut då den bara rakt av ställdes in pga corona-pandemin. Detta har gett Ludvika BK ytterligare ett år i det som kallas Världens Bästa Liga inom bowlingvärlden - Elitserien. En gratischans som man naturligtvis inte vill missa. Man ser föregående säsong som ett läroår och har sugit upp både kunskaper, färdigheter och erfarenheter vilket ökar hoppet om att kunna göra en betydligt bättre säsong. Dessutom har man förstärkt laget med två riktigt vassa spelare i form av Andreas Grönstrand från BK Granen och Joakim Stål från Västerås SK, båda går rakt in i premiärlaget! Det ska bli väldigt spännande att se hur säsongen kommer att utveckla sig för LBK, man har siktet betydligt högre än förra säsongen.

Matchen spelas på lördag 12/9 kl 10.00 i Ludvika Bowlinghall och LBK ställer upp med följande lag:
Daniel Johansson
Mathias Johansson
Dennis Hellbergh
Joakim Stål
Mikael Smedberg
Andreas Karlsson
Andreas Grönstrand
Magnus Lindkvist
Tommy Suominen

Vi kommer självklart att följa de riktlinjer och rekommendationer som har utgivits av Svenska Bowlingförbundet vilket bl a innebär att det max får vistas 50 personer i hallen inklusive spelare, coacher och hallpersonal. Rent publikmässigt innebär det att vi kan ta in max 25 personer, jämförelsevis hade vi ett publikantal på 120 personer på förra årets premiärmatch mot Pergamon. Av den anledningen så tar vi in enbart föranmälda personer och till denna match är det redan nu i princip fullsatt. Att åka till hallen oanmäld är således ingen god idé, man kommer med stor sannolikhet inte att bli insläppt. Precis som i övriga samhället gäller även att känner man det minsta lilla symptom (febrig, snuvig) så stannar man hemma. Om ni har frågor eller funderingar så var god kontakta undertecknad.

Vår rekommendation är således att följa matchen via vår livesändning på Solidsport/BowlingTV, vi använder två kameror - en för bana 1-6 samt en för bana 7-8. Vi kommer även att ladda upp repriser på matchen om man inte har möjlighet att se den i realtid. Sändningarna är gratis, men vi skulle verkligen uppskatta om ni vill stötta oss genom att bli en av våra månadssupportrar (det finns en länk i vänstermenyn på vår sida i Solidsport). Det kostar 49 kr per månad och kan när som helst avbrytas.

Självklart kan matchen följas även via Lanetalk-appen alternativt via livescoring Lanetalk (som jag föredrar - den fungerar bra på alla plattformar).

Tabell och matchresultat uppdateras efterhand som matchen pågår.


Må bästa lag vinna!

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in