Headerbild

Viktiga matcher i helgen

2020-02-14 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Säsongens hittills viktigaste match för A-laget när BK Glam kommer på besök

Man ska inte ändra på ett vinnande lag. Det har lagledningen tagit fasta på inför laguttagningen till denna säsongs hittills viktigaste match för A-laget, man har inte gjort några ändringar i laget som gjorde en kanonmatch i förra omgångens seger mot Kulladal.
Det ska onekligen bli spännande att se om man lyckas ta sin andra raka seger - och det skulle verkligen sitta som en smäck. Glam ligger just nu på den förhatliga sistaplatsen i tabellen - som innebär direktnerflyttning - med tre inspelade poäng. LBK har fyra poäng och en seger skulle ju innebära att man skapar ett litet andrum åtminstone ytterligare någon omgång.
Men det kommer att bli jämnt - tro inget annat. Glammarna kommer att göra allt för att vinna liksom LBK-arna. Missa inte detta!
Matchen spelas i Ludvika Bowlinghall på söndag 16/2 med start klockan 11.00 och kan som vanligt följas via Lanetalk Online Scoring alternativt så kan man följa livestreamingen (två kameror) på Solidsport/BowlingTV.
LBK's lag denna gång:
Mikael Smedberg
Tomas Faste
Mathias Johansson
Johnny Hedeén
Tomas Norgren
Daniel Johansson
Andreas Karlsson
Magnus Lindkvist
Anders Hermansson

Tabell Elitserien


Farmarlaget inleder dock helgens seriespel med en bortamatch mot Kopparbergs BK imorgon lördag 15/2 klockan 10.00. LBK-arna har fortfarande siktet inställt på att försöka vinna serien för att försöka kvala sig upp till div 1 för nästa säsong och Kopparberg kommer att slåss med näbbar och klot för att undvika direktnerflyttningsplatsen de just nu ligger på. Det kommer att bli en spännande match - och ta sin tid - eftersom den spelas som en fyrbanorsmatch.
LBK-F ställer upp med följande lag:
Anders Hermansson
Dennis Hellbergh
Jörgen Pellers
Tommy West
Claes Pettersson
Fredrik Andersson
Tommy Suominen
Rikard Stam
Magnus Pettersson

Matchen i Kopparberg kan följas via Lanetalk Online Scoring

Tabell Div 2 Västra Svealand


Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in