Headerbild

Bortamatcher hela dagen

2020-01-18 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Pergamon och Alingsås på bortaplan

Ja inte är det någon dans på rosor att spela i Elitserien. Inte nog med att det är en helt annan nivå på spelet och det är fantastiskt bra lag och spelare man möter, resorna blir ju så mycket längre. Imorse hade A-laget samling och avresa redan kl 4.30 ifrån bowlinghallen... orkar knappt tänka tanken på när de spelare vi har som inte bor i Ludvika klev upp. 

Klockan 11.00 möter A-laget Team Pergamon BC på John Scotts i Partille och klockan 15.00 möter man Team Alingsås BC på Stures i Alingsås. Inte direkt den lättaste inledningen på vårsäsongen kan man väl säga, snarare tvärtom. Men matcherna ska spelas också och LBK har ändå den lilla fördelen av att  kunna spela helt avslappnat. Ut och ha roligt!

LBK ställer upp med följande lag:
Mikael Smedberg
Tomas Faste
Johnny Hedeén
Anders Hermansson
Tomas Norgren
Daniel Johansson
Andreas Karlsson
Magnus Lindkvist
Fredrik Andersson

Matchen mot Pergamon kan följas via Qubica Online Scoring John Scotts och matchen i Alingsås kan följas via Bowlit Online Scoring Stures.

Tabell Elitserien

 

Farmarna har även de dubbla bortamatcher idag. Klockan 14.00 möter man BK Gruvan och kl 16:00 CarlstadHammarö IF i Xnäs-hallen Karlstad. Gruvan huserar i mitten av tabellen men har gjort några riktigt bra matcher på sistone och kommer säkerligen att bli en svår nöt att knäcka, CarlstadHammarö ligger i botten av tabellen och kommer att kämpa med näbbar och klor för att slippa nerflyttning. Kan LBK-F knipa ett par poäng på denna bortasväng får det anses vara godkänt. Skulle man lyckas vinna båda matcherna går man upp i serieledning.

Farmarlaget denna gång:
Tommy Suominen
Mathias Johansson
Dennis Hellbergh
Alexander Fredriksson
Rikard Stam
Peter Igelsjö
Magnus Pettersson
Tommy West
L-O Halth

Tyvärr finns det ingen online scoring i Xnäs-hallen så vi får förlita oss på att hemmalaget är snabba på att uppdatera matchfakta istället.

Tabell Div 2 Västra Svealand

 

Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in