Headerbild

Inför Spelomgång 6

2019-10-25 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Hemmamatch även denna helg

En i seriesammanhang ny bekantskap dyker upp i Ludvika Bowlinghall imorgon lördag 26/10 då Nässjö-laget Team Clan BK kommer på besök. Team Clan har under några års tid tillhört absoluta toppen av Elitserien och krönte det med att ta hem SM-titeln för ett par år sedan. Senaste säsongen förlorade de SM-finalen mot Team Pergamon - till deras stora förtrytelse bör man kanske nämna. De är naturligtvis en av de absolut främsta utmanarna till att ta hem SM-guldet denna säsong och är oerhört svårslagna både på hemma- och föralldel även bortaplan. Det är en väldigt ungdomlig touch på laget då de har förmågan att fånga upp de ungdomar som går på riksidrottsgymnasiet för bowling i just Nässjö - vilket naturligtvis är en stor fördel de har gentemot många andra lag. Men matchen ska naturligtvis spelas och vad som helst kan hända - även om Team Clan självklart får betraktas som storfavoriter. En mild förhoppning är dock att LBK-arna kan bjuda upp till en jämn och spännande match denna gång.

LBK ställer upp med följande lag:
Tomas Faste
Tomas Norgren
Fredrik Andersson
Johnny Hedeén
Dennis Hellbergh
Daniel Johansson
Andreas Karlsson
Magnus Lindkvist
Mikael Smedberg

Matchen börjar klockan 14.00 och kan följas via Lanetalk Online Scoring samt att vi såklart även livestreamar matchen på Solidsport Ludvika Bowlinghall (två kameror används - bana 1-6 samt bana 7-8)

Tabell och matchresultat Elitserien

 

Även farmarna spelar hemma denna helg. På söndag morgon 27/10 klockan 10.00 ställs man liksom A-laget mot ett nytt lag i seriesammanhang - nämligen BK Asterix ifrån Degerfors. Asterix har inlett seriespelet med tre vinster och två förluster - emedan LBK´s farmare har gått upp i serieledning i grupp B med sina fem vinster och bara en förlust. Förra veckans utflykt till Västerås och Lindesberg slutade med två mycket viktiga vinster med minsta möjliga marginal men det får ändå räknas som ett styrkebesked - det gäller att vinna sina matcher. LBK-arna är tveklöst svårslagna på hemmaplan - det ska ändå bli spännande att se om man kan leva upp till de förväntningar som ställs på dem i jakten på ett hägrande div 1-kontrakt till nästa säsong. Asterix kommer att göra allt för att störa LBK's planer så det är fullt påställ från början och sedan öka som gäller även denna gång. Flest täckta rutor vinner.

Farmarlaget denna gång:
Magnus Pettersson
Tommy West
Rikard Stam
Mathias Johansson
L-O Halth
Mikael Smedberg
Jörgen Pellers
Tommy Gustavsson
Mats Eriksson

Matchen kan följas via Lanetalk Online Scoring och livestreamas via Solidsport Ludvika Bowlinghall (två kameror används - bana 1-6 samt bana 7-8).

Tabell Division II Västra Svealand

 

Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in