Headerbild

Viktiga matcher väntar i helgen

2019-09-20 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Farmarna har två bortamatcher på lördag och A-laget spelar hemma på söndag morgon

På söndag morgon 22/9 klockan 10.00 har A-laget sin andra raka hemmamatch då man möter Norrköpingslaget BK Kaskad i Ludvika Bowlinghall.

Kaskad har en uttalad ambition att spela slutspel någon gång i maj - dit de högst placerade fyra lagen i serien kvalificerar sig. Man inledde säsongen på bästa sätt genom att på hemmaplan besegra förra säsongen slutspelslag IS Göta så visst har de all möjligheter att nå årets målsättning. De anförs av Filip Wilhelmsson (som är högst rankad i Sverige, tillika vinnaren av Ludvika Open i förra veckan efter en fantastisk slagning som inkluderade tre hallrekord) samt unge tvåhandsdemonen William Svensson som i somras landslagsdebuterade på seniornivå med att sopa hem Masterstiteln i EM - sannerligen imponerande!

Förra veckans lite sura förlust mot Pergamon har LBK-arna skakat av sig, man har fokuserat på de positiva bitarna och siktar naturligtvis på att försöka vinna sina första poäng i Elitserien. Det kommer självklart att bli tufft men kan man hålla nerverna i styr och hitta rätt linjer från start så kan det bli en rolig söndag för LBK.

LBK mönstrar följande lag:
Tomas Norgren
Anders Hermansson
Johnny Hedeén
Tommy Gustavsson
Dennis Hellbergh
Daniel Johansson
Andreas Karlsson
Magnus Lindkvist
Tomas Faste

Matchen kan följas via Lanetalk Scoring samt kommer även att livestreamas via Solidsport (två kameror: bana 1-6 samt bana 7-8)

Tabell och matchfakta finns att hitta på BITS 2.0

Söndagens matchvärd är NiRo Åkeri AB

 

Farmarlaget inleder dock helgens seriespel med två viktiga bortamatcher i Karlskoga på lördag 21/9. Klockan 10.20 möter man LC 17 BK och klockan 12.00 är det BK Kasi-F som står för motståndet. Farmarna har ambitionen att hamna på den övre halvan av serien och då räcker det inte med att vinna sina hemmamatcher, man måste knipa så många poäng man kan även på bortaplan - och särskilt mot de lag som man har i sin grupp och så är ju fallet denna gång, så full fart från start är vad som gäller och sedan öka,

Farmarlaget denna gång:
Fredrik Andersson
Tommy Gustavsson
Claes Pettersson
Mikael Smedberg
Magnus Pettersson
Tommy West
Lars-Olov Halth
Jörgen Pellers
Peter Igelsjö

Farmarlagets matcher kan följas via Webvision Scoring och även de matcherna kommer att livestreamas via Bowling TV Solidsport

Tabell och matchfakta för Division II Västra Svealand

 

Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in