Headerbild

Inför helgens matcher

2018-11-30 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Minisammandrag i Ludvika imorgon lördag 1:a december

Lördagen den 1:a december kommer att bli en kanondag för de som vill ta chansen att se bowling live på hög nivå. Ludvika BK har nämligen även denna säsong förärats chansen att genomföra ett sk minisammandrag med fyra allsvenska matcher på schemat:
10.00 Ludvika BK - AIK
12.00 Sandvikens AIK - AIK
14.20 Sandvikens AIK - Matteus-Pojkarna BK
16.20 Ludvika BK - Matteus-Pojkarna BK
Matcherna kan följas via Lanetalk Online Scoring och efter varje serie kommer vi att lägga in matchresultaten. Man kan naturligtvis även ta en titt på tabellen för Mellanallsvenskan.

Ludvika BK kommer att ställa upp med följande lag:
Tommy Suominen
Mikael Smedberg
Tommy Gustavsson
Tomas Faste
Mathias Johansson
Johnny Hedeén
Magnus Lindkvist
Daniel Johansson
Fredrik Andersson

Hur går det då i matcherna? Eder skrivare tror på jämna och spännande matcher.
LBK har visat att man vill vara ett lag för den övre halvan av serien - men AIK är ett riktigt bra lag och siktar säkerligen på en comeback i Elitserien senare under våren. Tungan på vågen kan vara LBK's Magnus Lindkvist - med den form han är i kan man ju fundera på om inte borde bowla i en annan världsdel just nu...
Nykomlingen SAIK har haft en lite tyngre start på säsongen med endast fyra inspelade poäng, alla på hemmaplan, men å andra sidan var starka Nobel ett av lagen de slog i en jämn match.
Matteus-Pojkarna huserar just nu på den nedre halvan i grupp A men vi vet från förra årets möten hur bra de kan vara när alla hittar rätt i banan.
Det kommer att bli spännande och bra bowling, så ta chansen att se detta på plats. Vi har en liten servering i hallen med varma och kalla drycker, fikabröd, toast och smaskiga smörgåsar mm

 

Farmarna spelar även denna helg en hemmamatch, på söndag 2/12 klockan 10.00 möter man serieledarna BK Stöten från Falun. Stöten får bära ett självklart favoritskap då man har inlett serien med åtta vinster och endast en förlust. Det krävs nog en väldigt bra dag för LBK-arna och en lite sämre insats av Stöten om poängen skall stanna i Ludvika på söndag.
LBK ställer upp med följande farmarlag:
Peter Igelsjö
P-A Jansson
Hans Gerlström
Olli Leino
Tommy West
Jörgen Pellers
B-Å Granqvist
Rikard Stam
L-O Halth

Matchresultat

Tabell Div II Norra Svealand

 

Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in