Headerbild

Inför helgens match

2018-11-16 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Farmarna spelar hemma mot BK Skinnsberg, A-laget är spellediga

A-laget får en spelledig helg men vi kan ändå få chansen att njuta av seriespelsbowling då farmarna på lördag förmiddag 2018-11-17 klockan 10.00 möter BK Skinnsberg i Ludvika Bowlinghall.

LBK-F huserar på en förhatlig fjärdeplats i tabellen några poäng från de tre topplagen. En slutlig tredjeplats innebär att man är klar för div II även nästa säsong emedan en fjärde elle femte plats innebär att man måste genomlida ett kval - och det är nog ingen intresserad av. BK Skinnsberg (från Skinnskatteberg) har haft en tung inledning på säsongen med endast en seger på sju matcher och innehar därmed sistaplatsen i tabellen - den placeringen är om möjligt ännu mer förhatlig då den innebär direkt nerflyttning till div III. Av den anledningen är lördagsmorgonens match oerhört viktig för båda lagen - LBK-F vill inte tappa mer avstånd mot den övre halvan i tabellen och BK Skinnsberg kommer att göra allt för att slippa sistaplatsen. Det ska bli riktigt spännande att se hur denna viktiga match avlöper.

LBK-F's lag denna gång:
Johnny Hedeén
Fredrik Andersson
Olli Leino
Tommy West
Hans Gerlström
Magnus Pettersson
B-Å Granqvist
Jörgen Pellers
L-O Halth

Passa på och kom ner till bowlinghallen och heja på era idoler! Vi har även ett litet café där vi serverar både varma och kylda drycker, bullar, goda smörgåsar, toast mm. Klockan 9.00 öppnar vi.

För er som inte kan vara på plats kan matchen följas via Lanetalk Livescoring

Matchresultatet lägger vi in efter varje serie.

Tabell Div II Norra Svealand


Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in