Headerbild

Inför omgång 3

2017-09-22 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Minisammandrag i Fagersta för A-laget, Farmarna spelar hemma

Efter förra helgens triumf för A-laget gissar Eder skrivare att det kommer att bli betydligt tuffare för klubbens representationslag att få med sig några poäng hem till Ludvika på lördag eftermiddag. Man spelar i ett sk minisammandrag i Fagersta Bowlinghall och det är inte direkt några nybörjarlag på banorna man möter.
Man inleder lördagens matchande mot Matteus-Pojkarna BK klockan 12.00, precis som LBK är de nykomlingar i Mellanallsvenskan och har inlett serien med två bortaförluster och en hemmavinst. MP är en gammal ärevördig förening, redan 1924 bildade man en bowlingsektion - respekt!
Klockan 14.20 kommer A-laget sedan att möta en av seriefavoriterna Sundbybergs IK, som även de har inlett serien med två bortaförluster och en hemmavinst. När Sumpan bildade sin bowlingsektion vet jag inte, men klubben bildades redan 1893. De har en bra mix av rutinerade spelare såsom Anders "Linus" Öhman och Mikael Kanold och ungdomlig fägring i form av ungdomslandslagsspelaren Filip Thelander. Filips farsa Richard nämner jag enbart för att det är en trevlig prick (det är nog bara Ian Robinson som förstår den lilla ordvitsen).
LBK ställer upp med följande lag:

Fredrik "Keken" Andersson
Tommy Gustavsson
Magnus "Linkan" Lindkvist
Mikael "Smojd" Smedberg
Tomas Faste
Mathias "Pastorn" Johansson
Johnny Hedeén
Andreas Ryman
Magnus "Zäta" Zetterlund

Matcherna kan följas på online-scoring.

Matchfakta LBK-MP

Matchfakta LBK-Sumpan

 

Farmarna spelar hemma i Ludvika Bowlinghall klockan 12.00 mot gävlelaget Delta 72 som har inlett serien med en hemmavinst 14-6 mot Rättviks farmarlag samt oavgjort hemma mot BK 66. En jämn och spännande match kan förväntas. Det gäller nog för LBK's farmare att gå ut hårt och sedan öka för att kamma hem de efterlängtade två poängen, låt oss hoppas på att hemmaplan avgör.
LBK's farmarlag denna gång:

Tommie Koch
Claes Pettersson
Peter Halth-Hedblom
L-O "Gurkan" Halth
Ulf "Jason" Berglund
Peter Igelsjö
Mats "Märta" Eriksson
Tommy West

Matchen kan följas på Lanetalk online-scoring

Matchfakta Farmarna-Delta


Må bästa lag vinna.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in