Headerbild

Kvalhelg 3-4/5

2014-05-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

A-laget möter BK Mjölby Bowling i Karlskoga, farmarna möter BK Granen i Borlänge.

Jaha, så är det dags igen - en kvalfylld helg att se fram emot.

Farmarna är först ut då de på lördag 3:e maj med början klockan 10.00 möter BK Granen från Hedemora i två matcher och en eventuellt avgörande skiljeserie. Granen kvalar för att försöka hålla sig kvar i ettan medans LBK's farmarlag har det något mindre kvalfyllt i det avseende. Målsättningen inför säsongen var trots allt att hamna på övre halvan för att försäkra sig om en plats i nästa års division två. Men naturligtvis har man nu förändrat siktet och det är tveklöst så att man ser en chans att ta sig upp i ettan - förutsatt att A-laget lyckas ta sig upp i Mellanallsvenskan till nästa säsong. Nåväl spännande kommer det säkert att bli, matcherna kommer att spelas i Maserhallen i Borlänge.

LBK ställer upp med följande lag denna gång:
Claes Pettersson, Andreas Ryman, Bo Jansson, Tommy West, Olli Leino, Ulrika Jansson, Mikael Smedberg, Stefan Lindström samt Magnus Pettersson.

Vinnarna av denna match kommer nästa helg att få möta vinnaren mellan Delta 72 och Strands BK om en plats i nästa års division I

 

A-laget har en lite längre resa, på söndag 4/5 åker de till Karlskoga för att klockan 10.00 möta BK Mjölby Bowling om fortsatt kvalspel till en plats i nästa års Allsvenska. Mjölby hamnade på tredje plats i sin division I- grupp på 20 poäng med 10 vinster och tolv förluster, de kanske inte har rosat marknaden lika mycket som tidigare säsonger men har ett bra lag som kan glänsa i sina bästa stunder. Jämna och spännande matcher kan förväntas. Ett aber är att tyvärrr saknas on-line-scoring i Karlskoga. För de som har Facebook kommer viss matchrapportering av undertecknad att ske på vår gruppsida inklusive goda chattmöjligheter för den som är intresserad.
LBK's lag: Magnus Lindkvist, Joakim West, Hans Gerlström, Dennis Hellbergh, Jonas Persson, Rikard Stam, Tommy Suominen, Peter Igelsjö, Peter Halth-Hedblom samt Tommy Gustavsson.

Vinnarna av denna match får nästa helg möta vinnarna mellan Sigma BK och BK Kaskad-F 

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in