Headerbild

Inför helgens matcher

2014-04-04 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

A-laget - bortamatcher mot BK Plus och Västerås SK, Farmarna spelar hemma mot BK Atom

Näst sista serieomgången har vi framför oss och en spännande upplösning väntas.

A-laget har fortfarande chansen på en serieseger, men måste då förmodligen vinna sina återstående tre matcher och hoppas på att DBS tappar någon poäng på de tre matcher de har kvar. DBS spelar borta mot Granen och BK 66 imorgon lördag och har en hemmamatch mot Stallis nästa helg - undertecknad är ärligt talat mycket tveksam till om DBS tappar någon mer poäng.

Men chansen finns ju onekligen även om den är väldigt liten, för LBK's del handlar det naturligtvis om att vinna sina återstående tre matcher och det kan bli nog så knepigt. Man avslutar hemma mot Stallis nästa helg, men redan imorgon lördag 5:e april har man två mycket svåra bortamatcher: Dels möter man BK Plus i Avesta klockan 10.00 och avslutningsvis Västerås SK i Bellevue klockan 14.00. Inga lätta matcher där inte! Plussarna är starka i sin hemmahall och VSK har lagt in en riktig tubaprofil och räknar med att kunna slå så högt att inget bortalag kan komma upp i de siffrorna - man har ett hemmasnitt på över 7000 den här säsongen och så sent som förra helgen dammade man in 7368...

Nåja, LBK ställer upp med följande lag denna helg:

Magnus Lindkvist
Joakim West
Hans Gerlström
Dennis Hellbergh
Jonas Persson
Peter Halth-Hedblom
Tommy Suominen
Peter Igelsjö
Mathias Johansson      Res

Farmarna har möjlighet att redan denna helg slutgiltigt säkra en plats i nästa års division II genom att ta minst en poäng i sin hemmamatch klockan 10.00 mot serietvåan BK Atom från Lindesberg. Men det kan bli nog så knepigt då Lindesbergarna har siktet inställt på att nypa förstaplatsen i serien - de har endast en poäng upp till serieledarna BK Skinnsberg - en mycket spännande match kan förväntas.
Farmarlaget denna helg:
Mats Eriksson
Jörgen Pellers
Olli Leino
Tommy West
Magnus Pettersson
Ulrika Jansson
Mikael Smedberg
Esbjörn Kull
Per-Anders Jansson        Res.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in