Headerbild

Årsmötet avklarat

Nygammal ordförande

Årets årsmöte samt första klubbmötet löpte av stapeln hemma hos Bo Jansson ikväll.

För er som inte kunde medverka bjuder undertecknad på en liten kort sammanfattning av vad som hände.

För det första så fick vi en ny ordförande i form av Mats Eriksson i stället för Magnus Pettersson som på ett tidigt stadium tackade nej till omval. Vi tackar Magnus för hans goda insats genom åren.

Styrelsen består därmed av Matta som ordförande, Hans är kassör, Tommy W fortsätter som sekreterare i ytterligare två år samt två ledamöter: Bo Jansson och Jonas Persson.

Magnus Lindkvist blir UK och kommer att sköta uttagningarna till A- och F-lag tillsammans med vår nya headcoach Mikael Johansson. Micke är ny coach för A-laget och det känns som en mycket bra lösning. Olle Andersson och B-Å Lindkvist kommer att dela coachjobbet för F-laget (en coach för F-laget behövs vid div II-spel!).

Mathias, Musse och Jonas delar på sysslan i tävlingskommittén, Gretzky och Peter är våra nya träningsansvariga, Peter fortsätter med Tipsextra (så klart) och Hans hanterar Bingolotterna.

Valberedningen är till vissa delar ny; Olle är ständig medlem men får till nästa år hjälp av L-O Halth.

Olle och Musse får återigen förnyat förtroende som revisorer.

Peter Igelsjö är vår representant på DBF´s årsmöte den sjunde juni.

En lång diskussionspunkt i kvällens möte har varit klubbens ekonomi, vi gick back med i runda slängar 20000:- och måste helt enkelt öka intäkterna och om möjligt dra ner på omkostnaderna. Att vi inte kommer inte ha något 4-manna reservlag kommande säsong är ett exempel på detta, dessutom är vi på gränsen till för få licensierade. Några andra exempel på möjliga intäktsförstärkningar är att ta hand om garderoben på Folkets Hus-danserna, hämta hyrbilar från Arlanda, vakthållning på stan i samband med Ludvikafesten etc, men till detta återkommer vi i sinom tid. En viss oenighet under mötet rådde, men jag tror att de flesta insåg att vi måste öka intäkterna.

En annan punkt som det nåddes stor enighet kring var att halvera den årliga spelavgiften från 1800:- till 900:-, men istället öka matchavgiften från 20:- per spelade match till 20:- per spelad serie. Totalt sett ökar inte intäkterna nämnvärt, men det blir en större rättvisa - ju mer man spelar desto mer får man betala. Coacherna ansvarar för att samla in och redovisa detta för kassören efter varje match. Licens- (400) och medlemsavgiften (200) ökar något från föregående säsong. Reseersättning kvarstår på samma summa som föregående år (18:-/mil)

Bosse håller på och donar med nya matchtröjor för nästa säsong och för er som inte provat ut lämplig storlek än, så ring Bosse snarast och meddela storlek samt hur många tröjor ni vill ha. Det blir inte något personligt namntryck på dem denna gång men ett nummer istället.

Anders Hermansson byter klubb till Zenit som är den nystartade klubben i egna hallen, Dennis Hellbergh fortsätter sin bowlingkarriär genom att återgå till BK WeGe. Det är de hittills kända övergångarna. Man har ändrat lite på tävlingsbestämmelserna så Ullis kommer att bli utlånad till WeGe dam för att spela matcher även med dem.

Vi kommer framöver att byta till en ny hemsida! Den är under bearbetning så ni får ha lite överseende om ni saknar viss information: Här är den!
Anledningen till bytet är att den dels är gratis samt att den dessutom är knuten till serier, centralt medlemsregister och framöver även ökade redovisningsmöjligheter för vår kassör. Dessutom är den ganska lätt att jobba med och man får direkt nyheter från övriga förbund, praktisk att ha som startsida ärligt talat. Medlemslogin får ni om ni säger till mig, all klubbdokumentation (protokoll osv) kommer att lyftas in. Medlemspresentationer kan göras väldigt personliga (har lagt in ett par exempel), gästbok finns naturligtvis och dessutom finns kommentarmöjligheter på enskilda artiklar.


Vill passa på att tacka för presenten jag fick av er, den ska snart testas innan den blir för gammal - den var ju trots allt bara 15 år.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in