Headerbild

Inför helgens matcher 27-28/2

Ny scoring!

Efter lång väntan så har Ludvika Kommun äntligen kommit till skott och installerat ny scoring i bowlinghallen. AMF Qubica-systemet från 1998 har nu ersatts av Viking Scoring, arbetet har pågått i hallen sedan i onsdags och preliminärt så beräknades arbetet vara klart till fredag eftermiddag. Undertecknad hoppas verkligen att leverantören har hållit tidplanen och att personalen har lärt sig systemet med inlagda spelscheman osv så det verkligen fungerar under helgens tre hemmamatcher. Oavsett vilket så känns det verkligen bra att uppfräschningen av hallen har påbörjats, det är bara att hoppas på att man fortsätter med nya laminatbanor, klotreturer osv. Det finns många planer och idéer, men finansieringen är onekligen en stötesten i dagens tuffa ekonomiska klimat.

Först ut att testa scoringen är Ludvika BK´s farmarlag som möter lokalkonkurrenten BK WeGe i ett hett lokalderby. LBK fick oväntat stryk av WeGe tidigare under hösten och har således en gruvlig revansch att utfordra. Vi får se hur det går, spännande lär det iaf bli.

Matchen börjar 13.00 och LBK ställer upp med följande farmarlag: Jörgen Pellers, Joakim West, Claes Pettersson, Joen Persson, Jozsef Dobos, Magnus Pettersson, Bo Jansson, Kenneth Ågren samt Per-Anders Jansson


Klockan 15.00 möter LBK´s representationslag Tyresö/Älta. T/Ä har precis som LBK inte heller rosat marknaden hittills under säsongen, men de har ett lag som kan slå riktigt högt - åtminstone i sin hemmahall - de hade 7102 i senaste omgången. Vi får se vilka siffror det blir denna gång och hoppas på en jämn och spännande match.

LBK ställer upp med följande lag: Thomas Nordenson, Jonas Persson, Magnus Lindkvist, Mathias Johansson, Mats Eriksson, Tommy Gustavsson, Olli Leino, Hans Gerlström samt Tommy West


LBK´s fyrmanna reservlag spelar hemma mot Team Vasa BC på söndag eftermiddag klockan 14.30. Vår egen busunge Dennis the Menace förutspår nytt klubbrekord och storseger, så vi ber er komma i tid för att uppleva de stora siffrorna på de nya 32-tumsskärmarna.

Reservlaget (eller Bowlingens Dream Team som de föredrar att kalla sig) är följande kvartett: Ulrika Jansson, Jörgen Pellers, Esbjörn Kull samt inte minst Dennis Hellbergh som är inne i en tung träningsperiod.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in