Headerbild

Hemmamatcher i helgen

Jösse och DBK kommer på besök

Efter några veckors speluppehåll är det äntligen dags för seriespel igen. Med tanke på det rådande vädersituationen känns det onekligen rätt bra att vi har hemmamatcher, men uppmanar våra besökande lag att åka i mycket god tid, håll ner hastigheten och håll avstånd till fabriken framför. Vi månar om er säkerhet.

BK Jösse från Arvika kommer att bli en tuff nöt att knäcka för LBK´s representationslag, det är det ingen som helst tvekan om. Det dräller av unga talanger och nya och fd landslagsspelare i laget och det skulle inte förvåna undertecknad det minsta om de lyckas ta sig upp i Elitserien inom de närmaste åren - om inte redan i år. Hursomhelst hoppas vi på en jämn och spännande match, det har varit ett flitigt tränande under speluppehållet och det är många i LBK-lägret som har spelat alldeles oerhört bra.

LBK ställer upp med följande lag: Thomas Nordenson, Jonas Persson, Magnus Lindkvist, Mathias Johansson, Tommy West, Tommy Gustavsson, Olli Leino, Hans Gerlström samt Joakim West.
Matchen börjar 11.00 och jag ber alla att ta sig ner till hallen med gott om tid till godo. Väglaget kommer som sagt var att vara besvärligt.


Säsongens toppmatch i div III NÖS spelas lite senare på lördagen (14.40 för att vara exakt) då de båda gruppledarna LBK-F och Domnarvets BK gör upp om vem som är Dalarnas bästa div III-lag. LBK-arna vet jag är taggade upp till tänderna då de har revansch att utfordra för förlusten mot DBK tidigare under hösten. Men vi får se hur det går, tunhukarna har gått som ett lokomotiv under säsongen och siktar på en snar comeback i tvåan.

Farmarlaget denna gång: Jörgen Pellers, Mats Eriksson, Peter Igelsjö, Per-Anders Jansson, Jozsef Dobos, Rikard Stam, Bo Jansson, Gunnar Hellström samt Esbjörn Kull.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in