Headerbild

Äntligen seriespel igen!

Men bara för A-laget.... som spelar hemma mot Domnarvets BS

Efter ett långt uppehåll är det så äntligen dags för lite seriespel. Tyvärr för majoriteten av LBK's spelartrupp är det enbart en liten exklusiv skara som är kallade, övriga får sukta ytterligare en vecka. Å andra sidan ger det oss mindre lyckligt lottade möjligheten att ge A-laget ett nödvändigt läktarstöd för att kunna besegra antagonisterna från Borlänge. Tunhukarna i Domnarvets BS har under senhösten uppvisat oerhört höga siffror på sin tubaprofil i Maserhallen. Det ska bli intressant att se om de lyckas upprepa det även på bortaplan.

LBK har haft en ruggigt tung höst - särskilt på hemmaplan märkligt nog. Men man är ändå optimistiska och tror på en jämn och spännande match. Under uppehållet har det rört sig lite i spelartruppen, Tomas Karlsson bestämde sig för att återgå till Västerås SK och Tommy Gustavsson återkommer från Kaskad vilket naturligtvis är mycket glädjande.

LBK's lag denna gång: Peter Igelsjö, Joszef Dobos, Thomas Nordenson, Mathias Johansson, Magnus Lindkvist, Tommy Gustavsson, Olli Leino, Hans Gerlström samt Mats Eriksson.

Matchen börjar 11.00, men vi ber publiken komma i god tid innan matchstart - vi har nämligen en liten överraskning att bjuda på.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in