Headerbild

2009-11-12 Inför helgens matcher 14-15/11

A-laget spelar hemma mot Djurgårdens IF

Efter några veckors nyttigt uppehåll så är det äntligen seriespel igen! Tyvärr dock inte för alla, farmarlaget är nämligen spellediga denna helg (suck).

A-laget har skakat av sig de senaste omgångarnas svidande förluster och är försiktigt optimistiska inför lördagens hemmamatch mot Djurgårdens IF. Det något oväntade dribblet som det blev med hemmaprofilen under ett tag har löst sig på bästa sätt och träningarna under speluppehållet har genomförts på ett mycket bra och koncentrerat sätt. Många har varit och tävlat på olika håll - med varierande framgång - och den normalt goda och sköna stämningen i klubben har återkommit. Bowling ska vara kul!

Det ska bli mycket intressant att se om LBK-arna kan ta en välbehövlig seger mot DIF, om inte annat skulle det vara rejält moralhöjande och bra för det något stukade självförtroendet att få till ett vettigt resultat. Att kunnandet finns är det ingen som tvekar om.

Matchen börjar 11.00, LBK ställer upp med följande lag: Nygifte Jonas Persson (grattis!!), Joakim West, Tomas Karlsson, Mathias Johansson, Thomas Nordenson, Magnus Lindkvist, Olli Leino, Hans Gerlström samt Peter Igelsjö.

4-manna reservlaget spelar mot Domnarvets BK i Maserhallen på söndag kl. 13.20 (samling 12.00). Intressant är ju vilken profil de väljer i Borlänge denna gång - om någon...
LBK´s lag denna gång: Ulrika Jansson, Esbjörn Kull, Jörgen Pellers samt Dennis Hellbergh

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in