Headerbild

2009-08-10 Säsongen har börjat!

Ingen cup i Karlstad den 22/8, vi har tackat nej

Som de flesta av er säkert känner till har bowlinghallen nu varit öppen i en vecka. Förra tisdagen hade vi första inofficiella klubbträningen och till vår stora glädje dök våra fem nyförvärv upp: Tomas "TK" Karlsson från Västerås, Joen Persson från Triss, Claes Pettersson och Dennis Hellbergh från WeGe samt Kenneth Ågren som nu lagt korpbowlingen på hyllan och gör comeback i LBK-tröjan. Välkomna ska ni vara! (Tommy Gustavsson har dock under sommaren bestämt sig för att prova lyckan på annat håll, han har tänkt bli långpendlare och har skrivit på för Kaskad i Norrköping.)

På tisdag 11/8 har vi bokat alla banorna mellan 17-19 och satt upp en lista i hallen, jag vet inte i skrivande stund om den är fulltecknad eller inte - ni får ringa till hallen och fråga.

En del av oss kommer att deltaga i Idrekonferensen nu i kommande helg 14-16/8, en massa föredrag blir det - men ingen bowling i praktiken denna gång.

Vi har i ett sent skede tvingats tacka nej till en träningsturnering i Karlstad, tyvärr var det alltför många som inte kunde medverka.

Anders Hermansson och Magnus Lindkvist kommer att deltaga i rankingfinalen i Jönköping 28-30/8. Ska bli oerhört intressant att se hur det går för dessa herrar i år. Till detta återkommer vi.

Vi ska även försöka klämma in en träningsmatch mot Västerås i Bellevuehallen innan serien kör igång, en returmatch kommer att spelas i Ludvika någongång under jul-/nyårsuppehållet innan vårsäsongen kör igång.

Jag vet oxå att träningskommittén är igång för att planera ett träningsläger inom den närmaste tiden, till detta återkommer nog Jonas. (tisdag 18/8 kl 17-19 enligt sep notis)

Det vore nog även önskvärt att vi får till någon träningsmatch även för farmarlaget och reserverna, men detta överlåtes till UK.

Har jag missat något? Hör av er i så fall.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in