Headerbild

2007-03-28 Inför sista serieomgången

Hemmamatch för A-laget, seriefinaler på bortaplan för farmarna

A-laget spelar sin sista hemmamatch för säsongen på lördag 31/3 när Domnarvets BK kommer på besök. LBK har redan vunnit sin grupp och har i dagsläget rankingen som 3:e bästa 1:a vilket innebär att man förmodligen kommer att möta BK Triss i första slutspelsomgången söndagen den 15:e april. Någon högre ranking än så kan man inte räkna med, då det inte är sannolikt att varken Faxe eller Åkeshov tappar någon poäng i sina avslutande matcher på hemmabanor. Men man vet ju aldrig, så LBK-arna kommer naturligtvis att göra vad de kan för att ta två poäng i drabbningen mot DBK. Dessutom så här i efterhand, så känns poängtappet mot DBK-arna i början av säsongen som väldigt onödig (matchen slutade 10-10 i Maserhallen), så ett visst revanschbegär finns ju naturligtvis hos LBK-arna. Utan den tappade poängen så hade man varit rankad som bästa 1:a.
LBK ställer upp med i stort sett samma lag som förra omgången, dock med ett par små ändringar: Stefan Lindström sköter hallen i helgen - så Joszef Dobos går in som ordinarie i laget istället för Stefan, Karl-Erik Andersson är reserv och får vara Kalle bakom och hota med att gå in för att sätta lite fart på grabbarna.
Matchen börjar 14.30, samling 13.45.

Farmarlaget spelar sina sista två matcher på söndag 1:a april, klockan 11.00 möter man Siljan BK i Orsas fina bowlinghall och 15.30 möter man BK Mas-F i Maserhallen. LBK-F ligger på andra plats i tabellen, och under följande enkla förutsättningar tar man hand om första platsen:
- Vinst eller oavgjort i Orsa, minst oavgjort i Borlänge
- Förlust i Orsa, vinst i Borlänge
Det är inte klart vilket lag som man möter i slutspelet på lördag 14:e april - det står mellan tre lag: Avesta BC, BK Plus-F eller Idre SK. De spelar sina sista matcher på lördag, så förutsättningarna är på gott eller ont klara inför söndagens avslutande matcher.
Farmarlaget blir i stort sett identiskt med senaste omgången, ett par har fått ledigt (rygg och kök) och andra har tillkommit. Samling och avresa 08.00

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in