Headerbild

2007-01-25 Inför helgen 27-28/1

Bara bortamatcher

Representationslaget är för tillfället bästa 1:an i Division 1 Norra Svealand, och den positionen vill man nog gärna behålla inför vårens kvalspel. Men frågan är om man kan behålla ledningen efter lördagens två svåra bortamatcher.
Klockan 10.00 möter man bottenlaget Gävle KK i Gävles Bowlinghall, nja så mycket till bottenlag är det ju inte i den rekordjämna Grupp C... det skiljer en poäng till trean Gefle BwK och då har GKK en match mindre spelad! On Ludvika BK ska kunna få någon poäng i denna match är det fullt ös från början som gäller, och sedan bara öka - om ens det räcker. Matchen i Gävle kan följas på scoring on-line.
Efter den förmodade holmgången i Gävle blir det en kort resa för en lång match i Hofors 4-banors hall mot BK66 (matchstart 13.00). Hallen har tydligen begåvats med en modern oljemaskin - vilket har höjt resultatnivån väsentligt. I omgång 11 förlorade BK66 hemma mot Gävle KK, kägelsiffrorna var på en nivå vi inte sett i Hofors på flera år: 6474-6586. I förra helgen möttes BK66 - Falu BK och då blev det något tamare siffror: 6284-6126. En jämn och spännande match förutses, och förhoppningsvis med lite nivå på siffrorna också!
Sånär som på Stefan Lindström som jobbar åker Ludvika BK med bästa möjliga lag: Jonas Persson, Tommy Gustavsson, Hans "Hacke" Gerlström, Magnus Lindkvist, Tommy West, Mats "Matta" Eriksson, Rikard Stam, Gunnar "Musse" Hellström samt Mathias Johansson. Samling 07.00.

Även farmarna åker till Gävle i helgen, men på söndag 28/1.
Klockan 10.00 möter man Grupp B's seriesuverän Arena BC/BK Satellit och klockan 11.40 är det Gävle KK's farmarlag som står för motståndet. LBK's farmare har chansen att ta serieledningen i Grupp A, men då krävs att man tar minst två poäng. Det gäller helt enkelt att visa lite Gävlar anamma.
Farmarlaget denna helg: B-Å Granqvist, Per-Anders "Pajen" Jansson, Esbjörn "Essa" Kull, Jörgen Pellers, Tiina Leino, Peter Igelsjö, Magnus Pettersson (bil) samt Joakim West. Samling 07.00. De får en coach med sig också - det är Joakims pappa det (bil).

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in