Headerbild

2006-11-23 Inför helgen 25/11

En lång lördag väntar för A-laget

På lördag 25/11 blir det säsongen hittills längsta bortaresa för A-laget.

Klockan 12.30 möter man BK Faxe i Söderhamn och klockan 16.20 börjar matchen mot LBK Hudik i Hudiksvall. Två jobbiga matcher naturligtvis, och det får nog ses som en bonus om man lyckas få med sig någon poäng hem till Ludvika. Men det skulle onekligen vara skönt att få med sig något att njuta av på den långa hemresan på lördag kväll, annat än det som finns i kylboxarna vill säga...

Redan klockan 7.30 på lördag morgon är det samling och avfärd för Ludvika BK's representationslag. Som denna gång bjuder på en liten överraskning: Stefan "Lungan" Lundgren träder fram ur skuggorna och gör comeback i seriesammanhang igen efter en tids uppehåll (nja, några korpmatcher har det blivit under hösten - och snittet är hyfsat: 213 utan träning...). Vi får väl se om Lungan får spela, han är uttagen som reserv denna gång. I övrigt åker man med följande lag: Tommy Gustavsson, Jonas "Heavy" Persson, Magnus "Gretzky" Lindkvist, Hans "Hacke" Gerlström, Mathias "98-an" Johansson, Joacim "Jocke" Persheden, Tommy West samt Peter Igelsjö.

Farmarlaget är spellediga denna helg, och det är dem väl unt efter deras segrar i förra helgen: 2 x 15-5 kändes väldigt övertygande.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in