Headerbild

2005-11-12 Farmarna vann med 20-0

Bra spel trots kraftigt spelövertag

Inte helt oväntat vann LBK's farmare dagens match mot Falu MIK, men man var dessutom ofina nog att köra över dem med hela 20-0 (5969-4837). En klar förbättring mot första mötet i Falun för några veckor sedan - den vanns med 19-1 som ni kanske minns... som straff för poängförlusten flyttades Peter upp till A-lagsmatchen tidigare idag (och gjorde det med all den äran dessutom).

Nåväl, det är inte mycket att orda om resulatet. Det är ändå starkt av LBK-arna att prestera så pass bra spel trots att motståndarna inte riktigt hänger med. Bäst av farmarna var Magnus Pettersson med 829. Även Joszef Dobos var över pari-strecket med 808, Tommy West snubblade till på mållinjen och landade på försmädliga 799. Damklassen vanns överlägset av Tiina Leino med 797 till lagkamraternas oförställda glädje (vilket innebär att sambon får sköta disken resten av veckan eftersom han bara gjorde 778 i A-lagsmatchen på förmiddagen... men tog han med ett stort leende!) Vi glädjer oss även över att Jöran Lindblom i Falu MIK gjorde 742, det fanns bud på betydligt mera.

Farmarna leder alltjämt serien med två matcher kvar. Nästa helg möter man Hedemora BC i Ludvika och helgen därpå avslutas höstsäsongen med en derbymatch mot Ludvika BS. Man har seriesegern som i en liten ask om man kan prestera lika bra spel i de två återstående matcherna.

Tabell och matchprotokoll hittas här.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in