Headerbild

2005-10-20 Daladerby för A-laget

Kan man förbättra Plusstatistiken?

Ett hett daladerby är vad Avestapubliken har att se fram emot på lördag 22/10. För BK Plus är det mer eller mindre nödvändigt att vinna för att få häng på en av de hägrande kvalplatserna emedan Ludvika BK med en seger utökar försprånget till en av huvudkonkurrenterna. Rumpmasarna började säsongen på ett sämre sätt än förväntat men har ryckt upp sig under de senaste omgångarna. Dessutom har man en revansch att utfordra efter överkörningen i Ludvika för några veckor sedan. Nåväl, en jämn match förväntas. Den något onödiga förlusten mot BK Norden i senaste omgången blev en riktig tändvätska för LBK-arna, så dålig inställning som man hade i de tre första ronderna i Sala kommer man inte att ha i fortsättningen.
Matchen börjar 11.30 och LBK ställer upp med följande lag: Rikard Stam, Hans "Hacke" Gerlström, Mats "Matta" Eriksson, Rune Hammarström, Magnus "Gretzky" Lindkvist, Stefan "Lungan" Lundgren, Mikael Johansson, Bernt-Åke "Kôtten" Grankvist samt Jonas Persson. Samling 09.30 för dessa herrar.

Ludvika BK's farmare får en betydligt längre lördag. Redan klockan 07.00 är det samling för avfärd mot Orsa och seriefinalen mot BK Siljan. LBK-F leder serien med 16 poäng, två poäng före Siljan. Höstens första möte i Ludvika slutade med en tämligen överlägsen seger för Ludvika-laget - 16-4 (6171-5462) - men det kommer med all säkerhet att bli en betydligt jämnare match i Orsa. BK Siljan är säkert laddade till tänderna och för LBK-arna är det premiärspel i Orsas nya 12-banors hall.
Om en jämn match förväntas i Orsa så blir det förmodligen något ojämnare i Falun. Klockan 14.40 möter man tabelljumbon Falu MIK och något annat än två poäng till Ludvika-laget vore nog en större överraskning än att redaktören gör ytterligare en 300-serie i helgen.
LBK-F ställer upp med följande lag: Tommy West, Gunnar "Musse" Hellström, Magnus Pettersson, Karl-Erik "Laminat-Kalle" Andersson, Jörgen Pellers, Tiina Leino (som debuterar i sin nya hemmaklubb!), Per-Anders "Pajen" Jansson samt Peter Igelsjö.

3-mannalaget har två matcher i Hedemora på söndag. Klockan 12.30 möter man Strajkarna (HUB1) och 13.30 Spärrarna (HUB2). LBK ställer upp med Mikael Johansson, Mats "Matta" Eriksson samt Jörgen Pellers. Att de får med sig fyra poäng hem till Ludvika är väl inte helt osannolikt.

Adress

Ludvika BK - Bowling c/o Tommy West, Gonäsvägen 44 77194 Ludvika

Kontakt

Tel: 0706183704 E-post: ludvika_bk@hotmail.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in